Prijavi se
close

Uporabi kodo CSK10 za 10% popusta na prvi nakup!

Osebna kolekcija - Coolmamacita

Teja Jugovic je uspešna influenserka, ki si je na družabnih omrežjih nadela vzdevek Cool Mamacita. Na družabnih omrežjih svojim sledilcem prikazuje zanimive odseke svojega življenja, diskutira najrazličnejše teme, predstavlja linije oblačil in je velika ljubiteljica čaja ter naravne kozmetike.

Kozmetična linija Coolmamacita je nastala pod budnim Tejinim očesom, razvita pa je bila na Zeliščnem posestvu Cvetka. Kot vsa kozmetika, ki jo na zeliščnem posestvu izdelujejo, je tudi Tejina kolekcija Coolmamacita popolnoma naravna, primerna za vse tipe kože in polna hranilnih rastlinskih izvlečkov. Skupna značilnost kozmetične linije Coolmamacita pa je ta, da vsebuje izvleček lilije, ki kožo pomirja in neguje, kozmetiki pa daje izjemno prijeten cvetlični vonj.

Teja je poleg svoje kozmetične linije razvila še nekaj svojih izdelkov, katerim skupna točka je njen zaščitni znak, ki ponazarja to, da po težkih trenutkih vedno pridejo tisti boljši in slajši, katerih se je potrebno veseliti. Med izdelki najdemo set za pripravo čaja, nakit, udobna oblačila z vrsto pozitivnih citatov in tudi najnovejši izdelek – spodnjice.