Prijavi se
close

Za prvi nakup, uporabi promocijsko kodo CSK10 za 10% popusta

Zagotovo nam vaše pohvale pomenijo več, kot si lahko predstavljate.  V vsak izdelek je vloženih ogromno ur razvoja, testiranj in ustrezna registracija, predenj ga sploh lahko predstavimo vam, našim kupcem. In potem nestrpno čakanje na prve odzive, kako vam bo izdelek všeč, kako boste zadovoljni,… In ni lepše nagrade, kot so pozitivni odzivi in zadovoljne stranke.

Na naše izdelke prisegajo tudi slovenski blogerji in vlogerji – kateri so jim najbolj pri srcu? Poletni zmagovalec je zagotovo pršilo proti klopom in komarjem, v zadnji sezoni brez njega ni bilo počitnic pri Coolfotru in Coolmamaciti, Mami blogerkah, Andražu iz Kdor to bere, Urški iz Oopsi.siEvi iz Nepopolna mama, in še bi lahko naštevala. Nadvdušil je vse in resnično smo bili veseli, da smo pripomogli, da vam tudi na dopustu niso pili krvi ????

Uporabljaš Facebook? Potem ti predlagam, da si ogledaš našo stran Zeliščno posestvo Cvetka, tam najdeš odzive uporabnikov naših izdelkov, galerije in videoposnetke z naših dogodkov in še kup zanimivih fotografij in povratnih informacij naših strank.