Prijavi se
close

Uporabi kodo CSK10 za 10% popusta pri prvem nakupu!

V našem podjetju poleg proizvodnje in prodaje lastne blagovne znamke nudimo tudi storitve polnjenja kozmetičnih izdelkov za druga podjetja. Naša proizvodnja sledi ISO standardu  22716:2007 in strogemu GMP protokolu za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov ter strogim standardom za proizvodnjo ekoloških in naravnih izdelkov po standardu ECO-CERT. Proizvodnja poteka v povsem novih proizvodnih prostorih v Poljčanah, cca 15min od avtoceste.

 proizvodnja

Nudimo tako preoblikovanje izdelkov iz obstoječega asortimana, kot tudi razvoj novih izdelkov za potrebe naročnika. Proizvodnja obsega linije za polnjenje različne embalaže, tako plastične, kot tudi steklene. Nudimo polnjenje malih linij od 100kom do srednje velikih linij z 10.000kom dnevno.

 

Zaradi obstoječih dobavnih poti in poslovnih partnerjev lahko zagotovimo tudi celostno podobo izdelka, od nabave embalaže, priprave grafične podobe, tiska etiket in priprave sekundarne embalaže.

private-label-cvetka

V naši ponudbi lahko trenutno izbirate med:

- izdelki za nego telesa (masla in losjoni za telo, trda in tekoča mila, kreme za roke, deodoranti v stiku in roll-onu)

- izdelki za nego las (trdi in tekoči šamponi, balzami, maske in olje za lase)

- izdelki za nego obraza (vlažilne kreme, antiage kreme, kreme z retinolom in drugimi aktivi, čistilni geli za obraz, olje za odstranjevanje ličil, micelarne vodice, serumi na vodni in oljni osnovi, masla za obraz)

- kreme z zaščitnim faktorjem za obraz in telo

- hipoalergeni izdelki za otroke (šamponi, kopeli, vlažilne kreme, bronhi krema, cinkova krema, izdelki za lajšanje atopijskega dermatitisa)

- linija izdelkov za moške (šampon, milo, krema za obraz, čistilni gel za obraz, olje za brado)

 

Trg kozmetičnih izdelkov se dandanes spreminja izredno hitro in novi trendi dnevno prihajajo v naša življenja. V naši proizvodnji uporabljamo tako lastne izvlečke zelišč z veliko dodano vrednostjo, saj so izvlečki pripravljeni iz svežih zelišč in ohranijo visoko aktivnost, kot tudi moderne biotehnološke pridobljene aktivne snovi.

razvoj-cvetka

Naši strokovnjaki v oddelku razvoja kozmetičnih izdelkov poskrbijo za pripravo ustrezne dokumentacije, vključno s testiranji, ki so potrebna za priglasitev kozmetičnih  izdelkov in prodajo. Po želji naročnika lahko vodimo postopek certifikacije izdelka v shemi naravne, ekološke in/ali veganske kozmetike.

 

V našem podjetju tako nudimo celoten proces od ideje do prodaje izdelka, kar naročniku omogoči hitre rezultate in večjo fleksibilnost na trgu.