Prijavi se
close

Uporabi kodo CSK10 za 10% popusta na prvi nakup!

Embalaža

Pri izboru embalaže se še posebej trudimo pakirati trajnostno in okolju prijazno - vendar z obzirom, da kvaliteta izdelka nikoli ne trpi.

V letu 2019 smo preko 60% obstoječe plastične embalaže zamenjali z bolj trajnostno, bodisi stekleno ali aluminijasto embalažo. Trudimo se slediti trendom, zato konstantno testiramo nove materiale in produkte, ki imajo na okolje čim manjši vpliv.

Deodorante že od samega začetka, leta 2016, pakiramo v 100% razgradljive kartonske potisne tubice, ki omogočajo enostaven nanos in porabo izdelka do zadnje kapljice – po uporabi pa jih zavržeš v biološke odpadke.

Naša mila in trdi šamponi so pakirani v kartonaste škatlice in zavarovani z bioplastiko iz škroba, ki se v 6 mesecih na kompostu popolnoma razgradi.

Kreme pakiramo v steklene lončke, ki so primerni za ponovno uporabo.

Kreme za sončenje in zobne paste so pakirane v aluminijaste tube.

V plastični embalaži so ostali samo šamponi, tekoča mila ter pršila proti klopom in komarjem. Pakirani so v plastiko, ki je primerna za recikliranje in ponovno uporabo. Za takšno pakiranje pa smo se odločili iz stališča kakovosti izdelka in praktičnosti uporabe. Namreč steklena ali alu flaška oteži iztekanje gostega šampona, saj jo ni moč stisniti in pospešiti iztekanje, obenem pa se že ob manjši nezgodi v kopalnici lahko razbije in povzroči resne poškodbe.