Prijavi se
close

Za prvi nakup, uporabi promocijsko kodo CSK10 za 10% popusta

Nega las

Imam zelo mastne lase in suhe konice. Kaj priporočate?

Najbolj primerna izbira je šampon za mastne lase, s katerim si umijete lasišče. Balzam za suhe lase uporabite samo po dolžini las, na lasišče ga ne nanesete, da ga še dodatno ne zamastite. Delovati ga pustite 10min in nato izperete. Balzam lase okrepi in prepreči lomljenje konic.

Kateri šampon deluje proti prhljaju?

Vsi šamponi preprečujejo nastajanje prhljaja in blažijo srbečico - najboljše, da ga izberete na tip las: mastni, suhi ali normalni lasje.

Kako pogosto lahko uporabim masko za lase?

Masko lahko uporabite po vsakem umivanju ali le nekajkrat na mesec. Odvisno od potreb lasu - suhi lasje potrebujejo več nege, medtem ko mastni ali normalni lasje maske ne potrebujejo pri vsakem umivanju. Maska tudi olajša razčesavanje in prepreči lomljenje las, zato jo pri dolgih laseh običajno uporabimo po vsakem umivanju.

Ali šampon lahko uporabim, če imam po lasišču kraste?

Priporočamo vam šampon za normalne lase, saj bo stimuliral vaše lasišče, da se povrne v svoje naravno ravnovesje. Ima pH lasišča in je izredno bogat z vitamini, minerali in ostalimi snovmi, ki bodo poskrbele, da se bo lasišče umirilo in pričelo normalno delovati.

Pokaži vsa pogosta vprašanja