Prijavi se
close

Pri prvem nakupu uporabi kodo CSK10 za 10% popusta ;)

Zeliščno posestvo Cvetka

 • Kako ugotoviti, kaj povzroča moj atopijski dermatitis?

  Kako ugotoviti, kaj povzroča moj atopijski dermatitis?

  Nikakor to ni lahka naloga, je pa nadvse pomembna za uspešno krotenje bolezni. Danes bomo našteli nekaj najbolj pogostih vzrokov, ki vodijo v atopijski dermatitis.Prehranske al..

  Preberi vse
 • Atopijski dermatitis in čemu je ta blog namenjen?

  Atopijski dermatitis in čemu je ta blog namenjen?

  Sama atopijski dermatitis vidim kot bolezen neštetih vzrokov, ki skupaj vodijo v izbruhe in vnetja na koži. Vsak posameznik se razlikuje od drugega, zato je zdravljenje vedno kompl..

  Preberi vse
 • Hotel za žuželke

  Hotel za žuželke

  V svoji okolici najdemo nešteto žuželk. S številnimi ukrepi, ki jih izvajamo bodisi na njivah, sadovnjakih in travnikih, lahko nevede prispevamo k zmanjševanju populacije žuželk. ..

  Preberi vse
 • Žepni pribor za šivanje

  Žepni pribor za šivanje

  Za nujna popravila - če se nam strgajo hlače ali nam odpade gumb, je dobro imeti v torbi pribor za šivanje. Potrebujemo:50 ml lonček sukanec šivanko gumbe (manjše škarjice)V l..

  Preberi vse
 • Čistilo za lesene površine

  Čistilo za lesene površine

  Kupljena čistila velikokrat vsebujejo snovi, ki so škodljive za okolje hkrati pa lahko uničujejo naše leseno pohištvo. Doma si lahko sami pripravimo čistilo, ki vsebuje naravne ses..

  Preberi vse
 • Jedi s peteršiljem

  Jedi s peteršiljem

  KVINOJINA SOLATA S PETERŠILJEM IN ZELENJAVO Peteršilj je začimbnica, ki je uporabna v kuhinji, prav tako pa ima številne zdravilne učinke. Uporabimo ga lahko v različnih solatah, j..

  Preberi vse
 • Shranjevanje semen rastlin

  Shranjevanje semen rastlin

  Na vrtu vsakoletno sadimo raznovrstne rastline, katerih seme lahko pridelamo in shranimo za naslednjo sezono. Najprej potrebujemo zdravo in močno rastlino (po možnosti več) iz kate..

  Preberi vse
 • Peteršilj

  Peteršilj

  Peteršilj je izredno vsestranska začimbnica. Uporabimo jo lahko v kuhinji, prav tako pa ima številne zdravilne učinkovine, ki blagodejno vplivajo na zdravje našega telesa. Rastlino..

  Preberi vse
 • Poletna nega las

  Poletna nega las

  Sonce, sol, veter, klor,.. najlepši poletni spomini, za lase pa hitro najhujša nočna mora. Njihova kombinacija namreč zelo hitro poškoduje lase po dolžini in ker se sami ne zmorejo..

  Preberi vse
 • Vse o zaščiti pred soncem, kremah za sončenje in spf zaščiti

  Vse o zaščiti pred soncem, kremah za sončenje in spf zaščiti

  Pred čim nas kreme za sončenje pravzaprav varujejo?Kreme za sončenje nas ščitijo pred škodljivim delovanjem UVB in UVA-žarkov. UVB-žarki prizadanejo površinsko plast kože in so g..

  Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 87

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9