Prijavi se
close

Uporabi kodo CSK10 za 10% popusta pri prvem nakupu!

Nega obraza

Ali masla za obraz mašijo pore?

Masla za obraz por ne mašijo in ne mastijo kože - zaradi svoje sestave jo intenzivno nahranijo in so posebej primerna za jesenske in zimske dneve, da kožo dodatno zaščitijo pred mrazom in izsuševanjem.

Ali lahko kremo za mastno kožo uporabim za akne?

Da, krema je primerna za kožo z mozolji in aknami, saj kožo vlaži, pospešuje regeneracijo, ne maši por in zmanjšuje pojavnost mozoljev in aken.

Kateri izdelek naj izberem za suho kožo?

Za čiščenje micelarno vodico s kamilico in za nego vlažilno kremo s smiljem. Dodatno lahko uporabite tudi maslo za kožo z ognjičem.

Kdaj začeti uporabljati Anti-age kremo?

Antiage krema vsebuje kolagen, ki ga naša koža nekje po 30 letu prične sintetizirati manj. V antiage kremi so kombinirane sestavine, ki stimulirajo nastajanje kolagena v koži, hkrati pa je kolagen tudi v sami kremi, da ga koža lahko vpije. Zato uporabo kreme priporočamo po 35. letu, prej je bolj primerna vlažilna krema s smiljem.

Ali lahko vlažilno kremo uporabim tudi za zelo suho kožo z dermatitisom?

Krema je primerna tudi za občutljivo kožo, pomagala bo k regeneraciji in nazaj vzpostavila naravno ravnovesje v koži. Ne pozabite na primerno čiščenje z blagimi sredstvi, ki kože ne bodo dodatno dražili.

 

Pokaži vsa pogosta vprašanja