Prijavi se
close

Pri prvem nakupu uporabi kodo CSK10 za 10% popusta ;)

Ponovna uporaba mini stekleničke micelarne vodice

Lava lučka

porabi in ponovno uporabi

 

PRIPOMOČKI:

35 ml rastlinskega olja

10 ml vode

Barve za živila

Pipeta/injekcija

 

POSTOPEK:

V stekleničko nalij 35 ml olja (olje mora segati en prst nižje od vrha stekleničke). V drugi posodici zmešaj 10 ml vode s 5 kapljicami poljubne barve za živila. Nato vzemi pipeto/injekcijo in vbrizgaj vodo, ki je zmešana z barvo, v olje. Nato stekleničko zapri s pokrovčkom in uživaj ob pogledu na prelivajoče se barvne mehurčke ;)

Dišeča kopalna sol za mini darilce

 

 

 

PRIPOMOČKI:

Grobo mleta morska sol

Barve za živila

Eterično olje

 

 

POSTOPEK:

V manjše posodice nasuj po 2 žlici soli, dodaj barve za živila, ki jih prej razredčiš z vodo, dodaj v posodice s soljo in dobro premešaj. Sol nato pusti 2 dni na sobni temperaturi, da se dobro posuši. Po dveh dneh stekleničko napolni s soljo. ( Namig: če stekleničko nagneš pod kotom, lahko ustvariš izjemne barvne vzorce ;) ) Na koncu v stekleničko dodaj 3 kapljice poljubnega eteričnega olja ter jo zapri. Sol bo nase vezala eterično olje in ob uporabi odišavila kopel in celotno kopalnico.

 

Mini vazica za malo cvetje

Greš kdaj v naravo na sprehod, medtem občuduješ drobne cvetlice kot so marjetice, vijolice ali teloh in doma ne veš kam bi jih dala? Mala steklenička je super izbira, odlično popestrijo pisalno mizo ali pa poličko na steni – pri nas najrajši damo 3 v vrsto in v vsako drugo cvetlico.